29. 1. 2020

Segedýnský guláš

1/5 kg vepřového plecka
1/5 kg kyselého zelí
sůl, pepř, sladká paprika, kmín
cibule - já jsem použila hotovou smaženou cibuli, která se dá koupit u Vietnamců

zakysaná smetana

Maso jsem nakrájela na kousky, okořenila podle chuti, přidala smaženou cibuli a vyždímané kyselé zelí. Vše jsem promíchala, dala do hrnce a nalila 1/4 kelímku vody. 

Zapnula jsem na program maso a na displeji se rozsvítilo 12 minut. 


Tak to jsem zvědavá, jestli bude to maso za 12 minut jedlé. Po ukončení programu se ozvalo pípnutí, ještě chvíli jsem počkala, až unikne pára a zvědavě jsem otevřela poklici. 
Bomba, masíčko měkké, jen jsem zamíchala zakysanku a oběd byl hotový.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky.
Nevhodný obsah smažu.