31. 5. 2020

Karbanátky, brambory a smetanová omáčka

500 gramů mletého masa
strouhanku
1 vejce
1 cibule
3 stroužky česneku
2 polévkové lžíce krupice
sůl, pepř
další koření a bylinky podle vašich chutí


Omáčka:

smetana
1/2 šálku vody
1 lžíce protlaku nebo kečupu
sůl, pepř podle chuti 

bylinky nebo česnek podle chuti
Zkoušela jsem do omáčky nastrouhat parmazán a také to nebylo špatné.


Vypracujeme maso a necháme půl hodinky odpočinout. Na dno hrnce dáme brambory nakrájené na plátky, na to položíme vytvarované karbanátky a zalijeme omáčkou. Zapneme program maso a po zaznění zvukového signálu po ukončení vaření necháme dojít.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky.
Nevhodný obsah smažu.