16. 6. 2020

Bramborizza

4 středně velké brambory
1 menší cibule
1 rajča
1 paprika
1 kyselá okurka
1 vejce
sůl
provensálské nebo jiné koření
strouhaný sýr dle chuti

Brambory nahrubo nastrouháme, vymačkáme vodu a osolíme a okořeníme. Na rozehřátý olej dáme smažit bramborové těsto, když je červené, obrátíme a poklademe nakrájenou zeleninou, zalijeme rozkvedlaným vejcem, přikryjeme poklicí a necháme smažit. Až začne pokrm vonět a spodní strana je upečená dočervena, posypeme strouhaným sýrem a ještě trochu dopečeme až se sýr roztaví.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky.
Nevhodný obsah smažu.