Podobných polévek je nepřeberné množství, já si oblíbila tuto.
hovězí žebro, kosti nebo oháňka
1 větší cibule
kousek zázvoru
1 svitek skořice
3 hvězdičky badyánu
1 lžička kardamomu
3 stroužky česneku
1 lžička sojové omáčky
1 lžička rybí omáčky
1 větší cibule
kousek zázvoru
1 svitek skořice
3 hvězdičky badyánu
1 lžička kardamomu
3 stroužky česneku
1 lžička sojové omáčky
1 lžička rybí omáčky
Cibuli rozpůlit a společně se zázvorem a kořením opražit na sucho. Pak dát do hrnce maso, vodu dle potřeby a opražené koření. Uvaříme do měkka.
Na talíř dáme na tenkou nakrájenou hovězí svíčkovou, ale já normálně používám maso z polévky. Nakrájíme jarní cibulku, malou červenou cibuli, chilli papričku podle chuti, klíčky mungo, čerstvý koriandr.
Rýžové nudle namočíme asi na 30 minut do studené vody, pak je dáme na sítko a na několik minut ponoříme do vařící vody.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky.
Nevhodný obsah smažu.