voda
2 kuřecí skelety, ze kterých si připravíme vývar a po uvaření je obereme a nakrájíme na malé kousíčky
bobkový list
nové koření
kousek zázvoru
sůl
olej
1 cibule - zesklovatět
1 malý rajský protlak
15 dkg zeleniny - nakrájet na velmi drobné kousky(kukuřice, mrkev, hrášek, houby Shitake, bambusové výhonky, zázvor, směs dle chuti)
sůl
vše povaříme na skus
Když máme tyto dvě směsi připravené, smícháme je a přidáme
2 rozkvedlané vajíčka a jen chvíli povaříme aby se vajíčka zdrcla.
Pak ochutíme:
sůl
sójová omáčka
rybí omáčka
trochu cukru
rýžová ocet dle chuti
škrob na zahuštění
Na talíř si nakrájíme jarní cibulku, čerstvou chilli papričku a zalijeme horkou polévkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky.
Nevhodný obsah smažu.