5. 8. 2019

Nakládané roštěnky

Nejprve si připravíme marinádu:

6 lžíc plnotučné hořčice
4 lžice oleje
1 lžíci worcesterové omáčky
1 lžičku mletého pepře
2 sardelky nebo prochu sardelové pasty
3 stroužky utřeného česneku

Marinádu dobře promícháme a vložíme roštěnky. Ty nakrájíme na tenké plátky a rozklepeme. Roštěnky mohou být v marinádě až 6 dnů a máte vždy připraveno pohoštění třeba pro návštěvu.
Pak roštěnky z marinády vyjmeme, otřeme ubrouskem, aby se marináda nepřipalovala. Nakrojíme okraje, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky.
Nevhodný obsah smažu.