Povídání o všem a o ničem, moje vzpomínky na cestování, veselé příhody ze života, zamyšlení, úvahy i rady....
20. 6. 2020
Ražniči
Ražniči snad zná každý a receptů je nepřeberné množství. Můžeme použít jakékoliv maso, játra, anglickou slaninu, cibuli, barevnou papriku, rajčata, cuketu, žampiony nebo portabello, sůl, pepř a koření se tamé meze nekladou. Já používám argetinu.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky. Nevhodný obsah smažu.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky.
Nevhodný obsah smažu.