5. 8. 2025

Cannelloni plněné mletým masem

 Suroviny

1/2 kg mletého masa - směs vepřové, hovězí
1 malá cibule, nakrájená nadrobno
3 stroužky utřeného česneku 
1 vejce
pažitka, petržel - nasekat nadrobno
koření - já používám směs na mleté maso
sůl
pepř

Dobře propracujeme a necháme uležet. 




Pak naplníme  cannelloni a naskládáme je do vymazaného pekáčku.



Zalijeme rajčatovou omáčkou, smíchanou s troškou vody a 3 lžicemi smetany na vaření, soli, pepřem, popřípadě bazalkou.


Pečeme přikryté asi 30-45 minut - 200° C


Posypeme strouhaným sýrem parmezán a krátce zapečeme.



1 komentář:

Prosím zanechejte svůj vzkaz, názor nebo příhodu, ale nevkládejte žádné reklamy a odkazy na jiné stránky.
Nevhodný obsah smažu.